+389 33 441 205 kemalovski.e@veneras.mk

Контактирај не

Имаш прашање за нашите услуги или потребна ти е консултација? Контактирај не во една најблиските канцеларии или пиши ни порака. 

Е-маил пошта

Телефон

+389 33 441 205

Седиште

Острец, број 62, 2320 Делчево

Венерас филијала – СКОПЈЕ

Ул. Рајко Жинзифов бр.30, 1000 Скопје
Телефон: +389 78 361 924
Е-маил: skopje.consulting@veneras.mk

Венерас филијала – ШТИП

Ул. Кирил и Методи бр.54, 2000 Штип
Телефон: +389 78 361 923
Е-маил: shtip.consulting@veneras.mk